Review noSun.nl

Op Europees avontuur met unieke groepsreizen van no Sun

Veel singles reizen zijn er op gericht om tijdens de reis met elkaar te kunnen daten. Er zijn romantische hotelletjes gereserveerd, er staat ’s avonds een wijn met bubbels op tafel en je gaat de mooiste plekjes van een stad bekijken… Het kan ook anders. Wanneer je gewoon met een groep mensen op vakantie wilt gaan en lekker actief bezig wilt zijn, dan kies je voor een groepsvakantie van no Sun.

Wat ga je doen?

Bij no Sun wordt er best wel wat van je avontuurlijke kant verwacht. Zo staan er lange wandelingen door de natuur op het programma, overnacht je in gezellige tenten en ga je soms met een kano te water om een stukje verder te reizen. Als groep ben je niet alleen: er gaat altijd een zeer ervaren gids mee die precies weet hoe het gebied in elkaar steekt.

Zonder zon

De vakanties van noSun.nl brengen je voornamelijk naar landen waar je geen strandvakantie hoeft te verwachten. Zo zijn er groepsreizen door het prachtige Noorwegen, Zweden, Schotland en Ierland. Alle reisbestemming liggen in Europa, je hoeft namelijk helemaal niet ver om van een prachtige omgeving te genieten. Naast heel avontuurlijke echte no Sun vakanties, zijn er natuurlijk ook andere bestemmingen om uit te kiezen. Een rondreis door Sardinië bijvoorbeeld of gewoon lekker uitwaaien op Texel.

Meer weten

Als reisorganisatie is no Sun uitgeroepen door de leden van Zoover tot beste aanbieder van actieve groepsreizen. Ben jij graag actief bezig en wil je daarbij nieuwe mensen ontmoeten? Kijk dan eens op de website noSun.nl en zie hoe leuk en actief een groepsreis kan zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *