Alleen en toch samen op single reis

Dat u single bent, betekent niet altijd dat u ook alleen op reis wilt. Daarom kunt u een single reis boeken bij nosun.nl. Tijdens een ongedwongen en gezellige reis met andere singles ontdekt u prachtige landen met hun eigen cultuur, historie, natuur en bevolking. Voor een gezellige vakantie op een bestemming naar keuze.

Single reis op maat
Naast uw bestemming kiest u ook de soort vakantie die u wilt, bijvoorbeeld een strandvakantie, een wandel- of hiking vakantie, een actieve rondreis of een city trip. De meeste singles die actieve single reizen boeken zijn tussen de 30 en 55 jaar, maar voor singles van elke leeftijd is er wel een geschikte reis te boeken via nosun.nl. Bij een single reis kunt u kiezen voor onder andere een actieve single reis, een single reis met zon, zee en strand of een single rondreis.

Gezellige single reizen
De scherp geprijsde single reizen van nosun.nl laten u kennis maken met het land van bestemming en genieten van de culinaire genoegens en het actieve reisprogramma. Nieuwe mensen ontmoeten en prachtige bestemmingen ontdekken is waar het om draait. De accommodatie in een éénpersoons kamer, het vervoer en de ervaren Nederlandse reisleiding: alle belangrijke zaken worden van te voren voor u geregeld. Tijdens de single reizen krijgt u bovendien genoeg gelegenheid om zelf excursies of vrije tijd in te plannen. Zo deelt u uw reisbelevenissen met andere singles en kunt u tegelijkertijd zelf de bestemming verkennen. Wilt u op vakantie, maar uw partner niet? Ook dan kunt u terecht voor een singlereis op nosun.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *